“Ik had al een mooie baan in de zorg, maar wilde toch meer uitdaging en diversiteit in mijn werk. Dat heb ik bij Trajectum helemaal gevonden.”

Cristel,
Persoonlijk Begeleider

‘In mei 2019 ben ik begonnen bij Trajectum en ik voel me hier helemaal thuis. Ik had al een mooie baan in de zorg, maar zocht naar meer uitdaging en diversiteit in mijn werk. Dat heb ik bij Trajectum helemaal gevonden! Ik kan me hier blijven ontwikkelen. Dat wil ik: nog beter worden in mijn vak, nog meer leren en zien. Ik ga geen uitdaging uit de weg.

Ik heb een lieve man en zes prachtige kinderen. Thuis ben ik consequent, op mijn werk ook. Het is geen rol, het is wie ik ben. Dat voelt de cliënt feilloos aan. Ik bekijk iedere cliënt opnieuw, altijd neutraal. Ik kijk alleen naar gedrag en pas me daarop aan. Ik maak het graag huiselijk, dat is mijn moederinstinct denk ik. ’s Middags een appeltaartje bakken, de geur van koffie; pure gezelligheid. Ik laat weten dat ik trots op onze cliënten ben, neem ze bij de hand en we gaan samen aan de slag.

Ik wil hier graag jaren blijven. Het is een soort klein dorp waar alles is. Daar word ik blij van. De diversiteit in groepen, dát biedt uitdaging. Ben je daarnaar op zoek, dan moet je bij Trajectum komen werken!’

Maret

Teamleider

“Het is goed als je heel nieuwsgierig bent naar wat mensen drijft”

Mijn verhaal

Vivienne

Onderzoeker

“Onze risicotaxatie-tools worden inmiddels wereldwijd toegepast.”

Mijn verhaal

Rianne

Sociotherapeut

‘Eigenlijk zijn ze heel afhankelijk van je, die grote, stoere kerels met hun grote mond.’

Mijn verhaal

Terug

Volgende


Ook werken in de Forensische Zorg? Vind een instelling bij jou in de buurt.

Vind een locatie